Direktlänk till inlägg 20 februari 2009

KAKKA-BAJS...

Av Synöve alias Syltan - 20 februari 2009 15:10


Vanans makt är stor!

Vår Lap-top är som en stationär dator, jag sitter alltid vid samma plats och knappar.

Jag glömmer liksom bort alla suveräna fördelar med att ha en laptop. Knasigt, minst sagt.

Men NU kom jag helt plötsligt på att; varför inte sitta i soffan med min laptop i knät

(därav namnet! Nähä?) så slipper jag sitta på stolen i den varma solen, där både jag och datorn blir svettiga.


För en stund sedan såg jag något helt underbart. (Ha nu inga stora förhoppningar, betänk att jag bor i Byhåla OCH är mammaledig...)

Jag kom precis ut från mataffären i Byhåla Centrum och tänkte bege mig hemåt.

Då ser jag en tjej, som hukar sig lite bredvid sin jycke, nacken är i en ganska konstig vinkel (på tjejen, inte hunden.) Jag ser då, det hon redan hade sett; hundbajs. Men vilken simultanförmåga hon ägde! (Inte hundbajset, för jösse namn! Den ligger ju där den ligger och har säkert inga stora tankar om livet och sin framtid. Det borde den haft...)

Tjejen pratar i sin mobil, därav den konstiga vinkeln på nacken, med den vänstra handen håller hon hundkopplet, med den högra håller hon en cigg OCH plockar upp bajset med en påse!

(Det saknades bara en kopp latte, eller hur!)

Flygledartornet på Arlanda; anställ denna tjej, genast!

Jag menar, en annan hade ju smällt av. ”Ånej, jag kan inte prata längre, hundfan har skitigt precis framför mina fötter!!” Och sen hade man blivit så stirrig att man hade eldat upp bajspåsen med ciggen som man hade i näven. Glöd hade ramlat ner på hunden och SCHWOPP så hade stackaren tagit fyr, just när styrelsen för ”Djurens vänner” hade knatat förbi.

Det är därför jag inte röker...


På tal om bajs... hehe

För många, många år sedan var jag av en liten tillfällighet i Bryssel.

DÄR fanns det hundbajs på gatorna, vill jag lova! Det var bara att hoppa slalom.

Men men just precis... jag klarade mig inte speciellt länge, förrän SLOPPS så halkade foten dit.

Det var bara det att jag inte märkte det. Men det tog bara några sekunder att upptäcka det, när bilens fläktsystem så vänligt rörde om den goa stanken. Märk väl; en nytvättad bil av finare karaktär.

Ägaren till bilen var ”Brysslare”, så den galningen bara skrattade och sa ”No problem, happens all the time! It brings luck! (Att klafsa omkring i hundskit, alltså!)

Och det är ju SJÄLVKLART att det betyder tur att klafsa omkring i hundskit, för om det betydde OTUR, så skulle ”Brysslarna” vara världens mest olycksdrabbade folk! SÅ mycket skit fanns det där. Så istället för att plocka upp efter hunden, så hittar man på att det ska betyda tur.

För tur, det vill ju alla ha! Tralala!

(och ja, jag vet att den inte heter ”Brysslare” men ni förstod ju ändå. Och det är huvudsaken, det har självaste Fredrik Lindström sagt! Så det så!)


HA EN TREVLIG!

 
 
H

H

20 februari 2009 15:56

Blää, hundbajs är inget kul alls..

Nja, min franska är lite knagglig då den nästan aldrig används. Låttexten har jag kopierat men jag förstår nästan allt i den.

http://salombo.bloggagratis.se

 
H

H

21 februari 2009 08:46

Godmorgon! Ser att jag har ganska tomt på blogglänkar. Kan jag lägga till dig?

http://salombo.bloggagratis.se

 
H

H

21 februari 2009 09:43

Fast jag tycker att du svarar på rätt sätt. Jag vet inte heller vilket som är det brukliga.

Har lagt till dig på mina länkar nu.

http://salombo.bloggagratis.se

 
MesserSchmitt

MesserSchmitt

11 mars 2009 09:46

Suveränt inlägg! Kan vi inte införa såna saker. Det är tur att kasta en svart katt under en stege medans den passerar gatan eller nåt.

http://www.sjuhundramiljoner.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards