Direktlänk till inlägg 27 april 2009

FÄRSK KRABBA, NÅGON?

Av Synöve alias Syltan - 27 april 2009 08:37

Jag gick in på "referenser till din blogg" som finns på min personliga sida här på bloggen. Där kan man se om någon har hittat till min blogg via Google t.ex Eller via andras bloggar. Det är lite kul att kolla där ibland.

Men idag hittade jag en konstig referens... Vad säger ni om följande:

Nova Scotia wholesale seafood, fresh live lobster!

Och hur mycket jag än tittade och tittade, så hittade jag inte mitt namn el.likn på denna sida...

Hur sjutton har det gått till??? Kan någon av er hackers berätta?
 
ANNONS
 
Katrin

Katrin

27 april 2009 09:10

Skrivit några inlägg om detta jag med, igår tillexempel, då var det en som hittade min blogg via sökordet "miss ångermanland". Vad besvikna de ska bli när de öppnar sidan och inte alls hittar den info de ville ha :D

http://www.jamtlandstaus.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

27 april 2009 11:17

Men hade du skrivit ordet "miss ångermanland" någonstans i din text?
*undrande*

 
Lisa

Lisa

27 april 2009 11:55

Hej där!

Tack snälla för att du skriver så snällt hemma hos mig & brudarna! Visst är det sköna typer dom där röda... när de skakar av slemmet på avstånd.
Jo, jag har nog en sån där systemkamera med minst 7 knappar att ställa in på. Ett måste för en fotografinna som jag!

Ha en fin vecka i våren!

/Lisa, Rut & Gunda

http://www.krutrut.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se