Direktlänk till inlägg 27 april 2009

SKOSKAV, SUPERÄCKLIGA SPÄDBARN OCH SNIPPOR.

Av Synöve alias Syltan - 27 april 2009 16:08

 


I helgen har mitt stora barn, en pojke vid namn "Sandokan",

varit duktig som få.

Han  har gjort ett "lumpentest" på annan ort hela helgen och det

var nära att han bröt. Och då hade det varit Hej och Goodbye till värnplikten. (Ja, mig hade det inte gjort någe, men den lilla, rara pojken vill visst leka pang-pang).

Anledningen till att han nästan bröt, var en sjujävla skavsår av arméns kängor (Nähä?).

De marscherade omkring i mörka skogen och efter en timme ploppade skavsåren upp. Och då var det "bara" sex timmar kvar att knalla.

Hej och hå, är du lipsill får du gå!

Men han bet ihop.

Tänk om han kunde bita ihop när man ber honom om att rensa avloppet....


Men det är väl en uppgift som lill-killen får ta itu med längre fram.

För idag har han övat på momentet "äckliga grejer som bebisar gör".

Jag var övre plan en liten, liten, liten stund. Det hördes ljud från twinsen hela tiden. (Ni vet väl, när barn är tysta, DÅ har de djävulskap på gång!)

Jag kommer ner för trappan och det första jag ser är den lilla söta pojken, med lockar i håret som en ängel och oskyldiga blåa ögon.

MEN med en toaborste i handen! Som han penslar soffan med...


Lilla fröken kontrade med att klämma fast nappen mellan benen.

Ni vet  - där - när det var blöjbyte.

Jag försökte förklara att det är inte fräscht att ha nappen på snippan, lilla snuppan. Hon flinade och klämde fast den ännu hårdare...


Ni som har följt denna blogg de senaste inläggen har ju läst att jag räknar ner dagarna tills jag börjar att jobba igen nu den fjärde maj.

Jag har räknat ner, med sorg i hjärtat.

Men jag vet inte... med ett barn som springer omkring som en bergsget och den andra som flänger omkring som en dreglande bakterihärd, så vet inte jag om det kanske är dags för lilla pappsen att "HAVE SOME FUN"!!!

Eller vad säger ni?

Och visst borde han också ha en blogg!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se