Direktlänk till inlägg 30 april 2009

VASS VALBORG VÖRDADE VÄNNER!

Av Synöve alias Syltan - 30 april 2009 10:32

 


Ska jag få 500 besökare denna månad??

Det är bar sju kvar till 500 ....

Men folk kanske har annat för sig denna Valborg med vackert väder?!

Under påsken så dalade statistiken under två dagar och det kan man ju förstå förstås. Man blir ju ganska proppmätt och slö av att äta både godis och ägg och sill och potatis och lax och lamm... Shit, vad hungrig jag blev nu...

 

Om några timmar kommer barnvakterna; barnens farmor och farfar.

De ska passa battingarna nån timme innan barnens far kommer hem från sin sista dag på jobbet på några månader.

Han hade med sig lite presenter när han kom hem igår, som han hade fått från en kund, nu när de inte ska träffas på ett tag.

Barnen fick varsin fin ryggsäck i lagom storlek, själv fick han  ett par somriga gympaskor i rätt storlek och jag - jag fick en UNDERBAR tvådelad myspysdress i härligt turkos.

I totalt fel storlek...

Den givmilda mannen i affären hade inte frågat vilken storlek som min mans fru kan kräva för att få plats i dylika kreationer. Jag vet inte vad storlek "12" kan vara, men den är sannerligen inte min... Känns ju genant att komma tillbaka idag och fråga om man får byta...

Byxorna var jag tvungen att prova, då materialet ändå var så där mjukt och plyschigt. Det kan ju gå... sa flickan.

Hm, hälften av tyget fattades ovanför grenen, kan jag påstå.

Jag frågade om det skulle bli snyggare ifall jag skulle kränga på mig ett par string-trosor. Mannen har inte slutat skrattat ännu...

Men jag gled omkring nån timme med brallorna på, men det blev mer och mer obekvämt.

Det var bara att känna sig besegrad!

Jackan ska vi inte snacka om. Jag får väl skära bort tuttarna...

Kanske drastiskt, men jag kan ju inte sy.

 

I kväll ska jag jobba i vår loppis tillsammans med ursprungsfamiljen.

Tvillingarna och mannen får stanna hemma, men nästa år kanske de kan stå i tombolan! Vi har en liten tombola utanför själva loppishuset.

I år ska min syster stå där (så djävla lättlurad...) och sälja lotter för fem kronor styck och dela ut chokladvinster.

Några gånger har vi haft fiskdamm, men det krävs mer personal.

Får väl lära upp twinsen på det, kanske...

Det brukar i alla fall vara mycket folk, det är ju trevligt.

En del är lite smålulliga...kan bli ganska intressanta konversationer.

Elden brinner bara dryga 50 meter från vår loppis, men vi brukar bara se stora skräpflagor komma flygande ner till oss. Allt blir svartprickigt.

Hoppas de får tillstånd att elda bara, annars blir det flopp.


Hoppas ni alla får en trevlig Valborg!

Göm spritflaskorna och fyll vattenflaskorna - ett gott råd! *flinar*


 
ANNONS
 
H C Barregren

H C Barregren

30 april 2009 14:04

Jag tackar inte nej till fotmassage :-)

http://blogg.bums.nu

 
Ingen bild

Syltan

30 april 2009 23:19

Hoppas du förstår skillnaden på att "ge" och att "få"...

 
H C Barregren

H C Barregren

1 maj 2009 08:14

Jag behöver bildbevis innan jag kan utse en vinnare ;-)

http://blogg.bums.nu

 
Libby

Libby

1 maj 2009 16:08

Elakt att lura in din syster i tombolan. Hoppas hon åt upp all choklad för er!

http://femtiotalsjakten.blogg.se

 
Ingen bild

Syltan

1 maj 2009 21:14

Libby; hon var faktiskt jätteduktig och snäll och sålde t.o.m slut på alla lotter!
Hon skällde inte på en enda unge...
HC: Min man har sagt att jag inte får vara med i din tävling längre... :-/

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se