Direktlänk till inlägg 3 maj 2009

HEJAROP OCH GLATT HUMÖR!

Av Synöve alias Syltan - 3 maj 2009 21:00

De sista skälvande timmarna...


Imorgon är jag en löneslav igen!


Men det väl ingen större skillnad på bidragsslav och löneslav, eller hur!

Lite mer i plånboken bara.

Eller egentligen inte, eftersom barnens far ska vara hemma nu.

Det är tur att pengar inte är allt...

(Nu ljuger jag mig blå igen!)

 

Nåja, jag är mer bekymrad över mitt fortsatta bloggande,

än hur det kommer att gå på jobbet, hahaa!


Det börjar ju bli riktigt trevligt här, för det verkar som om jag har fått en hel del  (hmm...några) norska läsare!

Inte för att det har varit något fel på mina svenska besökare, tro inte det, för all del.

Men Norge är ju ändå Norge!

Ni som inte har varit där - åk genast dit!

Eller vänta till semestern om ni vill. Men ÅK DIT!


Nej, nu kallar sängen på mig!

Först ska jag bara...håhåjaja...suck och stön....

 

Ser ni gorillan!

Tjipp! 
ANNONS
 
Kaspara

Kaspara

3 maj 2009 22:17

Hei Syltan!
Ja, med den norges-reklamen MÅ jeg jo definitivt sende en liten hilsen, hi,hi!
Så gøy at du liker at det dukker opp norske bloggvenner!
Du får forøvrig bare ta Strømstadferjen og svippe over fjorden og innta utestua i skyggen!
Så spennende det blir meg jobbing igjen. Håper du finner tid til litt blogging også.
Ha en glad dag på jobben! Klemmer fra kaspara

http://kasparasregbue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

4 maj 2009 19:02

Tack för de uppmuntrande orden, Kaspara!
Och tack för inbjudan till utestua, fast jag kommer nog att gå vilse... :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se