Direktlänk till inlägg 5 maj 2009

JUST NU - JOBBIG JOBBANSÖKAN

Av Synöve alias Syltan - 5 maj 2009 20:58

Är det någon som har ett nytt jobb till mig?


Arbetstiden ska vara 75% av heltid, inga helger, inga kvällar.


Gärna rörligt arbete.


Man ska få ta lunch när man vill.

Man ska ha en fikapaus på förmiddagen och en på eftermiddagen.


Man ska inte behöva ta en Alvedon på eftermiddagen.


Det ska finnas en trevlig lunchrestaurang med god och ätlig mat.


Lönen får gärna vara strax under 30.000 kr/månaden.


¤

¤

¤

¤

¤

¤

¤

¤


Nope, inget gensvar där inte... 

Tråkigt för mig, kan jag väl tycka dårå...


Det enda jag vill  nu är att gå och lägga mig i min sköööna säng

och sova

och sova

och sova.

Det är väl en bra idé, eller hur!

 

Kul att ni är så många som följer denna blogg just nu. (många för mig, alltså, och det är det som räknas!)

Hoppas ni har tålamod några dagar till, så ska jag serverer er lite roligare läsning!


God natt och Hyvää yötä och sussilull!

 

(lite skärgårdsromantik, alla tre bilderna)

 
ANNONS
 
H

H

6 maj 2009 14:36

Long time no see..

Så du är också i jobbsökartagen? Jag sökte nyss ett 75% jobb inom min bransch och hoppas i alla fall på att bli kallad till intervju..
Ha en bra dag!

http://salombo.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

6 maj 2009 21:06

Hej H! Välkommen tillbaka! :-)
Ja, jag har ju börjat jobba efter mamma-ledigheten och det känns väl sisådär...
Lycka till med din ansökan!

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

7 maj 2009 20:03

Bli politiker-tjänar massor av flis och jobbar knappt full tid...

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

8 maj 2009 21:40

till mofs; vilket parti ska jag jobba för då? FI, eller... hihihi. Fast de kanske inte finns längre...

 
mockapocka

mockapocka

9 maj 2009 22:10

Hej igen!
Det blev en hastig flytt över till blogspot. Plötsligt en dag kände jag att jag inte pallade statistiken längre. Det var så roligt att komma uppåt i listan så på slutet skrev jag nästan för att fortsätta klättra och inte för att jag hade något att säga. Så jag bara hoppade ut från bloggagratis, hopp så var jag ute. Det var skönt och det blev roligt att skriva igen. Glömde säga till i all villervalla.

Sjyssta jobbvillkor by the way. Hittar du ett sådant får du gärna höra av dig.

http://mockapocka.blogspot.com

 
Ingen bild

Syltan

10 maj 2009 21:50

Hej Mockapocka!
Ja, så kanske det kan gå när man blir populär, men vad vet jag?! :-)
Kul att du hittade glöden igen iallafall.
Och de där jobb-villkoren kan vi nog leta oss ända fram till månens baksida för att hitta... suck!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se