Direktlänk till inlägg 8 maj 2009

WHITE WOLF - WOW WOW WOW!

Av Synöve alias Syltan - 8 maj 2009 21:04
Visst är jag bedårande vacker!

Jag är en Alaska Husky som heter ... äh, jag vill vara anonym, har inte tid att ta emot all beundrarpost som kommer att strömma in efter den här publiceringen.

Eller vad säger ni om den här posen?


Eller den här:Schysst profil, eller hur!

Mina ögon är nötbruna och nosen är som en härlig pralin.

Pälsen är mjuk som änglavingar och mitt lynne är som Ärkeängeln själv.

Mitt leende kan smälta glaciärer.

Och alla smälter när jag sätter igång att prata!

Jo, det är sant, jag kan prata! 

Ett riktigt charmknippe till brutta, är jag minsann!

En grand old lady på 77 människoår och inte ett grått i sikte!

"White wolf" är mitt alias.

Min matte är "Ansko snöflinga".

Och jag är grym! 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

8 maj 2009 21:49

Tillägger:Vacker-oskuldsfull och bedårande

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

10 maj 2009 21:44

Ja visst är hon!
Hon och Uffe skulle bli ett vackert par och få finfina valpar, eller hur!

 
Ingen bild

stor-snyltan

10 maj 2009 23:09

S. får inte para sig med någon hund som heter Uffe! Kommer inte på fråga hur söt han än är.
/Matte

 
Ingen bild

Syltan

11 maj 2009 19:12

Svar till snor-syltan: din jycke har väl iaf hamnat i klimakteriet, eller?? ;-o

 
johanna

johanna

15 maj 2009 23:08

vilken sötnos. :)
trevlig helg

http://www.myownhome.blogg.se

 
Ingen bild

Lady Marion

28 maj 2009 10:10

Vilken skönhet. Så söt så man dånar.

 
Ingen bild

syltan

28 maj 2009 20:16

här får du lite luktsalt My lady!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se