Direktlänk till inlägg 10 maj 2009

SNARKANDE SYLTAN SURFAR SÅ SMÅTT

Av Synöve alias Syltan - 10 maj 2009 21:34

Det är som jag befarade.

Jag har inte speciellt många tillfällen att skriva min blogg...

Det är inte många minuter kvar, när allt det mest livsuppehållande är gjort.

Och eftersom jag samtidigt är väldigt, väldigt zzzzzzzzzzzz

som känns sängen som ett klart bättre alternativ än datorn.

Hua, vart är min värld på väg?

Rena rama träskmarkerna, skvalp skvalp tjoff...


Jag har glada nyheter i allt elände i alla fall; besöksrekord igen!

Femtioen (51) besökare igår! Jajjamensan!

Keep up the spirit, Syltan!

 

Jag har idag fotat jättefina blommor.

Ni får väl se dem lagom till.. ja, kanske advent...


Ciao!


 
ANNONS
 
lastbilstanten

lastbilstanten

10 maj 2009 23:09

Vilka fina närbilder på blommor du tar! Jag kämpar tappert här hemma med samma uppgift. Planen är att få ihop några snygga makro-bilder som det ska tillverkas tavlor av. I vita ramar blir det snyggt på min nya lila vägg! Har svårt att få samma skärpa som dig, dock... men skam den som ger sig...

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

11 maj 2009 19:10

Åh, tack för det! :-)
Och kämpa på, till slut så säger det "klick" och så får du en perfekt bild!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se