Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

SYLTAN SVÄNGER MED SNORSKE FLAGGET!

Av Synöve alias Syltan - 16 maj 2009 12:49


Egentligen skulle jag vänta med flaggan till i morgon...

Men istället för att bara hålla tummarna ikväll

så tänkte jag att flaggan ska utstråla goda vibrationer

så att den nya favorit-gutten vinner ikväll!


Och ni alla - glöm inte att ringa ikväll på det norska bidraget

för

jag har just köpt alla era röster i och med att ni läser min blogg!!

Hahahhaaaa!

 
ANNONS
 
Ingen bild

stor-syrran

16 maj 2009 15:28

Påminner om Nordman, låten alltså, killen som sjunger är skitsöt, men låten suger! Den låter liksom norsk.. bara glad och trallig, inget oväntat. Ofarlig! Menlös...
Men det är ju kul att du hittar ljusglimtar i tillvaron. Så länge du inte går med i Arken så känner jag mig lugn. Norrmän gillar Arken, men du är väl inte lagd åt det religiösa hållet?! Eller..

 
Ingen bild

Syltan svarar stor-syrran!

16 maj 2009 20:34

Du vill bara vara elak...
Ni som läser hennes kommentar; inget att bry sig om! Jag har nämligen hört från säkra källor att även hon grät när hon hörde låten första gången!!!:-O

 
Maj Korner

Maj Korner

16 maj 2009 22:33

Nu har jag hört den. Den lät ju betydligt bättre än de som runnit över mina öron den senaste halvtimmen iaf. Och lite go blick hade han allt.

http://majkorner.blogspot.com

 
Ingen bild

Syltan

17 maj 2009 09:27

VAD säger du nu då, snor-syrran??
Ät upp dina gamla tofflor, vetja!
"ofarlig, menlös"??? BAH!

Maj; Visst är blicken go på han, och härligt smajl! Han kommer att gå långt!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se