Direktlänk till inlägg 16 maj 2009

NORGE NORGE NORGE NORGE NORGE!!!!!!!!

Av Synöve alias Syltan - 16 maj 2009 23:53

ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


I AM SO HAPPY


ELLER SOM MAN SÄGER I NORGE:


GRATULERER MED DAAAGEN!LYSSNA HÄR PÅ DET UNDERBARA NORSKA BIDRAGET I MELODIFESTIVALEN!


NU SKA JAG SOVA GOTT, MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA HELA NATTEN.

(tänk inte ens några smutsiga tankar, era stollar. Vissa saker är heliga!)

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

17 maj 2009 00:40

Hipp, hipp hurra Syltan :)))))
Tusen takk for stemmene fra deg ;)
Dette blir en fantastisk 17 mai :)))
Sov godt og drøm om eventyr snille deg!
Seiersklem fra kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Syltan

17 maj 2009 08:02

Ja, Kardemomme, vad ska man säga nu?
Ha en helt underbar 17 maj!
Jag tror att det inte blir så svårt!! :-O

 
Stort och smått

Stort och smått

17 maj 2009 09:49

Gratulerer med dagen!!!

http://stortosmatt.blogspot.com

 
Ingen bild

Syltan

17 maj 2009 09:53

Tack, Stort och smått! :-)

 
Sussie

Sussie

17 maj 2009 17:05

Gratulerer med dagen!
Ett sånt härligt tidningsbud ni har :)

http://bullmamman.bloggagratis.se

 
Ingen bild

your swedish sister Amelie

17 maj 2009 22:21

Fyller du år?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se