Direktlänk till inlägg 21 maj 2009

EN BOK ÄR EN BOK ÄR EN BOK!

Av Synöve alias Syltan - 21 maj 2009 20:46

Jag är lite bitter...

Jag har nämligen lyckats läsa tre böcker på raken (wow, tjejen kan läsa öh!) och jag upptäcker, när det bara är några få kapitel kvar, att jag redan har läst dem...!

Böckerna har jag köpt på loppis och tänkt; de verkar bra!

Usch, sånt slöseri med tid!

bra var de inte...


Det är ju så kul nu, när jag kan åka kommunalt till jobbet.

För då kan jag läsa! (Det blir så vingligt att läsa när man styr en bil. Men det fattar ni väl själva.)

Äntligen - efter att ha haft läslustan nergrävd bland blöjor och spyfläckar  i 1½ år, en tid som jag ens knappt har hunnit med att läsa morgontidningen på, så är det härligt att stoppa näsan i en god bok.

Nu när det inte blir så mycket blöjor att stoppa näsan i...


Idag åt vi årets första färska döingar.

Belgiska.

De dög, men inte var de som våra goda nordiska döingar, inte.

Så det är bara till att vänta några veckor till.

För snart är det midsommar, tralala!


Det var allt!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se