Direktlänk till inlägg 24 maj 2009

SYLTANS BILDKAVALKAD!

Av Synöve alias Syltan - 24 maj 2009 22:32


 

Hm, var ställde jag nu bilen?

Har letat och letat i flera timmar, men kan inte hitta den...

Känner på mig att jag är ganska nära nu...


 

Suck, nu är det hög tid för båtsäsongen, men det känns som om den inte blir sjösatt det här året - heller...


 

Blir det nå' fika, eller??


 

Tänkte gräva mig en rabatt.

Men jag anar att det är ganska svårgrävt på den här plätten...

Är det så att jorden döljer något för mig?


 

En sommarmodernitet av högsta nostalgiklass!Jag tror att jag glömde en leksaksbil här en gång i tiden.

Kan någon hjälpa mig att hitta den...?Något vackert tar vi som avslutning!


Nu börjar en ny arbetsvecka! *låtsas som fan att jag är glad över det!* 
ANNONS
 
lastbilstanten

lastbilstanten

24 maj 2009 23:17

Det är något knepigt vackert över den där överväxta bilen... naturen vinner alltid till sist...

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
H C Barregren

H C Barregren

25 maj 2009 09:17

Det är coolt med såna gamla saker som naturen sakta återtar...

P.S Denna vecka kan alla gästblogga på http://blogg.bums.nu/2009/05/denna-vecka-kan-vem-som-helst-blogga-pa.html

http://blogg.bums.nu

 
Tandgnisslur

Tandgnisslur

25 maj 2009 17:06

Jag gillar den nedgrävda bilen. Det är som om marken äter upp den. Hjäääälp! Eller så är det jag som är hungrig.

http://tandgnisslur.wordpress.com

 
Kaspara

Kaspara

25 maj 2009 21:16

Heisan Syltan!
Herlige bilder og tekst du viser! Bilbildet var jo fantastisk. Håper du har 2hittat" den nå, og kjører en nydelig vårtur!
Tusen takk for veldig søt kommentar! Litt skummelt det med den artikkelen.
Ha en flott kveld! Her skinner solen enda( på siste vers.) Klem fra Kaspara

http://kasparasregnbue.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan svarar

25 maj 2009 22:05

Det är den där sabla Växthuseffekten!
Det går bara snabbare och snabbare...

Här är det nu 17 grader ute och klockan är 22. Det är NU som det är skönt att gå ut!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se