Direktlänk till inlägg 28 maj 2009

TWILIGHT ZONE A´LA ZYLTAN

Av Synöve alias Syltan - 28 maj 2009 20:07


I går när jag skulle till jobbet, så gjorde jag en kovändning.

Egentligen skulle jag ha gått till tåget kl 7.00, men tog ett snabbt beslut att ta bilen istället.  Och det bara för att jag skulle till IKEA efter jobbet och köpa madrasser till landet.

Lite jobbigt att kånka sådana saker på pendeltåget.

Det håller ni väl med om.       

För att göra den här korta historien lite längre så kommer här själva ”knorren”.

(Håll i hatten, för nu bär det av till djupare trakter!)

När jag så satt i min lilla bil av svensk typ där på motorvägen, puttrandes sakta fram i en lagom lång Stockholmskö,  så tittar jag ut till höger av en händelse och ser pendeltåget just lämna den stationen som jag normalt alltid går av vid  på morgonen, just vid den tiden som jag egentligen skulle ha klivit av .. .. OM jag nu inte hade tagit bilen.

(Hänger ni med, eller är det IQfiskpinnepanering?)

Jag tittar och tittar mot utgången på stationen, men jag kan inte se mig själv någonstans. Jag går inte där, helt enkelt, fast jag borde ha gjort det.

OM jag nu hade gått där.....skulle jag ha sett min egen bil fara förbi där på motorvägen (nåja, puttrandes i kön, menar jag)?

Tänk om vi hade fått ögonkontakt! Vilken grej! 
ANNONS
 
Den förvirrade tjockisen

Den förvirrade tjockisen

29 maj 2009 18:02

Det där låter bekant. Men det kanske är för att jag sällan befinner mig där jag borde vara. Fast det beror för det mesta på att jag har gömt mig på toaletten för att slippa jobba. Jag brukar dock undvika att se mig själv i ögonen.

http://thhp://tjockisensjunger.com

 
kardemomme

kardemomme

29 maj 2009 20:51

Hei Syltan :))Takk for koselige kommentarer!
Du er nok ute i hagen og luker for øyeblikket og jeg skal også snart ut igjen men først blir det litt blogging...
Har fnist meg gjennom bildekavalkaden av bilvrak..Sånn kan det jo også gjørest..Et bilvrak kan fort bli til den mest personlige blomsterinstallasjon hihi!!
Du tar flotte bilder av flora og fauna må jeg si! Mitt kamera takler ikke så godt makrobilder dessverre..MÅ ha et nytt tror jeg ;)Ønsker deg en fin pinsehelg! Klem fra Kardemomme :))

http://husetvedbekken

 
Ingen bild

Syltan

29 maj 2009 21:33

Jaså, så det finns andra som också gömmer sig på dass, för att komma undan slavgörat!!
Och tack Kardemomme för fina komplimanger angående mina bilder. Jag skulle gärna vilja kunna komma ännu närmare blommorna, så man får hoppas att kameran snart går sönder...
:-)
Trevlig Pingst till dig med och alla andra förstås!

 
Ann-Louise

Ann-Louise

30 maj 2009 08:52

IKEA, det är billig terapi det! *vet för jag var där i går*

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se