Direktlänk till inlägg 31 maj 2009

MARKNAD, MANNEN & MASSA MÅSTEN!

Av Synöve alias Syltan - 31 maj 2009 19:24

Vilket kalas-väder!

Visst är det skönt i skuggan, och det är där jag har befunnit mig, men på något konstigt sätt har jag fått lite färg i alla fall.

Planterat om alla pelargoner och fixat fint på framsidan.

Bilder kommer vid annat tillfälle!


I går var vi på Wärsta Marknad, nära Skokloster.

Ett stort fält med hundratals loppisbord, med betoning på bildelar, hela bilar och tillbehör, men även många med  mer traditionella saker.

Vi köpte inga bildelar, men däremot lite fina gamla trälådor, rostiga saker, porslin och kuriosa. Bilder kommer vid annat tillfälle!


Smörj ska han ha, mannen, som tappade vigselringen på detta fält...

Efter oss kom horder av människor som trampade och stampade in ringen i den svenska myllan.

Om femtusen år kommer någon att göra ett intressant arkeologiskt fynd!


 


 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

1 juni 2009 10:08

Näe, tappade han vigselringen i helgen?! Sablans slarver! Hur ska han straffas? Jag tycker han ska köpa en flådig ring till dig. Som kompensation. Då säger vi det?

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se