Direktlänk till inlägg 2 juni 2009

GNÄLL FRÅN SYLTAN IDAG!

Av Synöve alias Syltan - 2 juni 2009 17:48


Ibland blir det lite löjligt…

Just nu kan man läsa på Aftonbladet:  ”En prins, en dirigent och en borgmästare bland de som bekräftats saknade.”

(Angående flygolyckan över Atlanten).  

Nu vill inte jag göra mig rolig på själva den hemska olyckan, det hoppas jag att ni förstår.

Vidare till Aftonbladets reportage, där står det också att en plastikkirurg och en sångerska var med på planet.

Förstår ni vart jag vill komma?

En prins, en dirigent, en borgmästare, en sångerska och en plastikkirurg… Idel ädel adel, som man säger!

Är det så, att det är extra mycket mer tragiskt när ”framstående” personer dör, än när Bagar Bengtsson eller Fröken Grå Mus, dör?

Det kanske är så – jag vet inte. 

Det kändes bara så löjligt att läsa dessa rader, som en handling ur en HC Anderssen-saga, i modern tappning.

Om vi ska gå över och prata om mig, så har jag det jobbigt på jobbet.

Sitter bredvid en morrhoppa, en arrogant, snorkig och lättstött ”5-åring” i trettiårskropp. Henne behöver jag lyssna på, dagarna i ända, när hon dissar och skriker på folk i telefon.

Men det värsta är att hon verkar vara en liten  polis, som ska kolla oss andra.

”Va, är det bara 2 inloggade på telefon? Jag trodde vi skulle vara flera idag… ”

Och de andra runt omkring börjar försvara sig och säga att de sitter med mail, eller gör ditten och datten. Själv satt jag och knepade och knåpade med en kunds uppgifter ett det att jag hade lagt på luren. Jag jobbade på och sket väl i henne.

Men fan, vilken bra stämning det skapar…

Man får väl säga till henne vid tillfälle.

Eller blir jag den skyldige, som skapar dålig stämning...??


Nu bär det av till Uppsala!

Och idel ädla bilar!


 
ANNONS
 
love

love

2 juni 2009 17:58

Vad fin blogg du har!!

http://aik-.bloggagratis.se

 
Jag idag

Jag idag

2 juni 2009 19:27

Jag är mest belåten med att det inte var några tjockisar med på planet. Jag är lite flygrädd...
För övrigt sitter jag bredvid någon som talar barnspråk i falsett. Men det är bättre än att flyga.

http://tjockisensjunger.blogspot.com

 
Ann-Louise

Ann-Louise

2 juni 2009 20:41

Jo du, det är skillnad på folk och folk. Tacka vet jag sniglar, de är lika jävliga rakt över!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

syltan

3 juni 2009 09:34

Svar till "jag idag": Haha, där fick jag mig ett gott skratt, så morrhoppan bredvid studsade i taket! Som tur är så har hon inte falsett...då hade jag nog bytt plats för länge sedan!
Och Ann-Louise: sniglar som är så söööta...!
Sniglar med hus, alltså.De andra bajskorvarna är superäckliga, hua!
Och Love: tack för att du tycker att bloggen är fin! Välkommen hit! :-)

 
teolinda

teolinda

3 juni 2009 10:29

vad gillar du norsk kokesjokolade, Syltan?

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan igen...

3 juni 2009 13:20

Ja du Teolinda *letar i minnet*...
vi brukade få varsin kopp när vi var ute med Faster på byn...och en klick grädde ovanpå. Mumsigt gott! Men om det var "norsk kokesjokolade" vet jag inte... Den här var ljus iallafall och smakade INTE stark kakao!
Även om Faster sa att det hette "varm kakao med kremflöte"... Hur lyder ditt recept?

 
Mita

Mita

3 juni 2009 18:29

Vacker snigel med huset på sniskan..

http://rocotopeppers.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se