Direktlänk till inlägg 9 juni 2009

SYLTANS TUTTAR SKA MOSAS!

Av Synöve alias Syltan - 9 juni 2009 21:53


I morgon är jag ledig, tralalaaa!

Först ska jag knådas.

Sen ska brösten plattas till.

Jag får verkligen inte glömma att ta bort barnstrumpan!

(Inte glömma, inte glömma, inte glömma...)

Det blir mitt livs första mammografi i alla fall.

Sen blir det fika med en mammografi-veteran.

Hennes mamma och moster har båda gått bort i bröstcancer,

så hon har stående inbjudan varje år.

Men hon har nog inga problem med barnstrumpor i BH:n...

För hon har en sån trevlig modell på sina, små och behändiga.

Men det gör tydligen djäävligt ont när de ska plattas till på mammografin...

Då kanske det är bättre med elefantöron!

Eller vad tror ni?

Det kanske, kanske finns någon där ute som har erfarenhet att båda sorterna.

Vad vet jag...

Världen är ju inte vad den en gång var.

Och tur är väl det!

Hur fan skulle det se ut?

Fast då hade jag väl inte behövt att ta med mina elefantöron till Radiumhemmet förtsås...

Det hade nog männen sett till!

(Ooops!)


God natt alla tuttisar där ute! 
ANNONS
 
lastbilstanten

lastbilstanten

10 juni 2009 22:02

Mmmm... det gör jäkligt ont, tycker jag. Har normalt en hög smärtgräns... föda barn är en relativ baggis. Men klämma ihop behagen är bedrövligt! Enda gången jag verkligen önskar att jag hade modell "taxöron"...

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Sussie

Sussie

11 juni 2009 13:12

Kan det bero på vem som "plattar till dem"? Hur lätt på handen eller försiktig personen är? Ja inte vet jag, men oftast tycker jag att det har gått bra iaf :)

http://bullmamman.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise" title="http://bloggagratis.se]Ann-Louise[/url]" target="_blank">bloggagratis.se]Ann-Louise[/url]

11 juni 2009 18:28

Alltså...den där kändisen Peter A vet jag inte vem det är. Men det ska jag minsann ta reda på!

http://40taggaren. bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan svarar:

11 juni 2009 21:12

Ann-Louise: din man ser betydligt snyggare ut än Peter A, men jag anade en viss likhet på detta foto. Spring och köp första bästa blaska! :-)
Sussie och L-B tanten:
Det måste bero på hur de är skapta; behagen.
För alla tycker ju olika. Själv skulle jag kunna ha stått där hela dagen: "tutten i kläm? jajamensan!" :-)
Skoja bara, inte heeela dagen...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se