Direktlänk till inlägg 11 juni 2009

DAGENS ANDRA INLÄGG - EN ENGÅNGSFÖRETEELSE...

Av Synöve alias Syltan - 11 juni 2009 22:41


Jag har gjort om mina länkar.

Jag har inte bett om lov att få länka till dessa sidor.

Stäm mig!


Eller kom med glada hurra-rop!

Ni bestämmer...


Jag har haft en härlig barn-och manfri kväll...

Så nu har jag suttit här vi mackapären i två timmar och lilla rumpenstumpen börjar ta slut. Men det tar tid sån tid att ladda upp nya bilder...

(Undrar ni var barn och man är? Barnen somnade föredömligt tidigt och mannen är på Hasselbacken och smörjer kråset... den dj-n!)


Jag har i alla fall dammsugit.

Men inte diskat.

Synd att ta jobbet från hemma-mannen, eller hur tjejer!!

(Ooops, jag glömde att han visst läser min blogg. Det är förresten det enda sättet vi kommunicerar på nuförtiden.... Eller ....Nej, så djävligt är det inte. Jag menar, HAN har ju ingen blogg... om ni fattar!)


Glömde berätta att jag fick tag på ett par schyssta pjuck igår.

Och för mina norska läsare, så får jag väl översätta "schyssta pjuck"...

Det betyder "hyggelige sko" (typ).

Man får ju inte säga " dojjor" i Norge, för det betyder "tuttar"... Tihi...

(fast det stavas väl "dajjer" eller nåt. Har aldrig behövt stava till det...

Ett ännu roligare ord är: puppelös!

Betyder det:

a) dockhuvet är löst  

b) dockan har löss

c) fjärilsbarn

d) dockteater

e) bada toppless


Sug på den, ni! 

 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise" title="http://bloggagratis.se]Ann-Louise[/url]" target="_blank">bloggagratis.se]Ann-Louise[/url]

12 juni 2009 08:54

Man tackar för att man är länkad *bugar*

Nu såg jag vem han är! Han som är gift med Anna Mannheimer ( f ö en idol, henne gillar jag skarpt, jo, honom också). Har inte han roliga radioprogram också? Så föll poletten äntligen ner! Fast han är tjockare än min man (som också är lite småtjock, men inte sååå...tänk om han skulle skriva så om mig, då skulle han ligga nerpackad i en sopsäck nånstans, hö hö)

http://40taggaren. bloggagratis.se

 
Ingen bild

The Sylt

12 juni 2009 11:51

Vad skönt, nu kan du somna ikväll!
Jo, jag tror han började i radion.
Och visst är det underligt att vi kan säga till männen att de är lite mulliga, men tvärtom: Då DJÄVLAR blir det nästan skilsmässa... Hahahaa!
(Säg till om du vill låna sopsäckar...)

 
teolinda

teolinda

13 juni 2009 09:58

jag suger för fullt...men du suger inte Syltan...hänger du med...det gör du säkert...känner väl dig Syltis...

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan svarar

13 juni 2009 21:33

Teolinda: Hahahah! underbart skrivet mellan raderna. Måste erkänna att jag fick tänka typ.... 5 sekunder! :-)
Full pott till dig!

 
Camilla

Camilla

14 juni 2009 12:25

Jag ropar hurra. ;o)

Tackar och niger fint för länkningen.

http://djupadalarhogaberg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se