Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

SYLTANS BLUES...

Av Synöve alias Syltan - 16 juni 2009 09:55


Jag har klåda i själen, som Teolinda så fint har skrivit om.

(Hittar tyvärr inte just det inlägget...)


Men det är värre än ”bara” klåda i själen, 

den är en cocktailblandning

av diverse susningar i huvudet

vibrationer i bröstet

skälvningar i magen

otålighet i händerna

djupa  andningsintag

långa utandningar

suckar

tomt stirrande

ingen direktkoppling mellan händer och hjärna

pannknack

knarrig röst

ovilja att prata


Behöver jag gå till Tant doktorn?

Eller är det övergående?

Är det stressfaktorer?

Ångestfaktorer?

PMS?

Uttråkad?

Rätt person på fel ställe?

Ska jag gå hem?

Krypa ner i sängen

dra något gammalt över mig

av typen täcke,

inte man

gubevars         


 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

16 juni 2009 18:46

Men hallå...beskriver du mina åkommor?! *spooky* Diffust så det skriker...men jag mår faktiskt så där också!

Är det du på bilden?! Ja, det är det förstås. Kul, du ser ut ungefär som jag trodde. Intressant va?

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan herself...

16 juni 2009 18:52

Ska vi försöka få en tid hos doktorn tillsammans, Louise??!
Och du försöker bara vara lite snällare än jag...om du minns papiljott-kommentaren! :-O

 
Ann-Louise

Ann-Louise

16 juni 2009 23:19

Jo, jag vågade inte bräka på när du verkade så där skör. Tänkte faktiskt lite att du ser ut som hon Hedvig, i "Från A-Ö", minns du? Hon med Bert-Åke Varg på taket. Fast hon var snygg (när näsan var normal), så sug åt dig!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Hedvig

17 juni 2009 15:27

Lägg av! Nog f-n minns jag Hedvig, jag gick väl i typ 6:an och blev kallad för Hedvig redan då, trot eller ej! Speciellt när jag cyklade omkring med en cykelkorg...fast utan ful smula på skallen. Min näsrygg är ju ganska rak, har jag förstått.
Den kallas "klassisk", säger de som vet.
Men bilden ovan är ju suddig, så jag suger bara åt mig ytterst lite... :-)

 
teolinda

teolinda

22 juni 2009 12:11

jag gillar blues och så din näsa...den klassiska...

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan med snoken

22 juni 2009 18:54

Ja, du Teolinda... jag gillar inte blues, men den här veckan känns det bättre, tjolahopp! :-/
Ska jag lägga in en förstoring på snoken?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se