Direktlänk till inlägg 16 juni 2009

SOCKRAT MOS, MUMS FÖR MÅNGA!

Av Synöve alias Syltan - 16 juni 2009 18:54

 


Som socker på moset, så har vi fått lite "trevligt" besparingsinformation

idag...

Abrakadabra - tio ska bort!

På vår avdelning!

Besked inom två veckor.

Hoppas dem ...

"Trevlig midsommar" liksom.

"Ta en nubbe till!"


Är det någon som kan ge mig pengar?

Så att jag kan starta en egen affär!


 
ANNONS
 
lastbilstanten

lastbilstanten

16 juni 2009 21:30

Usch... sånt har jag varit med om på en tidigare arbetsplats. Helt plötsligt börjar goda vänner att bli lite mer tafatta sinsemellan...alla undrandes och hoppandes att just den kommer att få stanna kvar/sluta... en riktig stämningsdödare är vad det är...

http://www.lastbilstanten.bloggagratis.se

 
Ann-Louise

Ann-Louise

16 juni 2009 23:20

Ha, ha. En till som vill öppna eget. Är vi soulmates? Vi kansek skulle göra det också. Och gå i terapi...;)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltis

17 juni 2009 15:13

Ann-Louise: Vi kanske kan öppna vår egen terapi-mottagning! Det lär ju inte finnas brist på "kunder"...Bor du nära Byhåla då?
Lastbilstanten: Och vi som redan har värsta trista stämningen... Jippi, liksom...

 
Ann-Louise

Ann-Louise

17 juni 2009 16:02

Nära byhåla..? Åjovars.

http://40taggaren.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se