Direktlänk till inlägg 23 juni 2009

DESPERAT OCH SNARKANDE SYLTAN

Av Synöve alias Syltan - 23 juni 2009 15:39

 Ser man på; Adolf Hitler har namnsdag idag!

Hur många barn har fått namnet Adolf de senaste, låt säga, 64 åren??

Lika få som har fått namnet Vidkun i Norge, skulle jag gissa … 


Men om vi ska prata om mig,

så har jag kommit på en superbraoch supersnabbt bantningstips:

gå ut på morgonen

men bara om det är strålande sol

ställ dig med ryggen mot solen

kolla in den långa fina smala skuggbilden

som blir på asfalten

MEN

du måste göra detta tidigt på morgonen

annars blir det motsatt effekt!

På det här sättet har jag nu gått ner

minst 30 kilo!

Ready for beach 2010!

Eller 2015 rent ut av …

(Äh, skaffa hit en bodybag istället!)


Igår fick mina 41:or sig en magnetröntgen.

Jag somnade som en liten barnunge som varit hela dagen på Gröna Lund

och ätit sig proppmätt på sockervadd och åkt runt på alla tillgängliga karuseller.

”Nej, du kommer inte att somna” sa personalen.

”Det är alldeles för hög ljudnivå här inne."

Tji fick de!

Men det var ingen som kunde höra min snarkningar…

Utom jag själv

så  typiskt

att jag inte fick sova ifred

nu när jag äntligen fick ligga ner

alldeles i fred

ensam i ett eget rum

(låt vara att halva kroppen låg i en tunnel och det bankade och dunkade som … som… jag vet inte vaaad!

men

jag fick mig en liten egen stund.

Snacka om ”desperate twin-mother”!)


Jag har så många fina bilder från Dalarna, som jag vill visa er,

men fatta hur lååång tid det tar att ladda ner dem!

HUTLÖST lång tid!

När ska jag ha tid med det?

Hur ska ni kunna svara på det, sorry…


Snart är det fredag!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se