Direktlänk till inlägg 29 juni 2009

SNURRIGA SYLTAN

Av Synöve alias Syltan - 29 juni 2009 18:59


 


Jag har gjort det igen!

Fjärde gången på några månader!

Usch usch usch!


Jag har ju redan sagt att det finns alldeles för lite tid

och alldeles för många böcker

utan att jag ska behöva läsa böcker

som jag redan har läst tidigare

när det finns så mycket annat

som också är bra

och bara väntar på mig …


Det händer ibland att jag vill läsa

en bok som jag redan har läst

men det hör till undantagen.

Det finns till och med böcker som

jag har läst tre och fyra gånger

men de kan jag räkna på

min ena fots tår.

(undantaget barnböcker, för en del  har man ju läst 346 gånger!)


Och nu har jag köpt några bra pocket

från Adlibris, och gissa vad…

En av dem hade jag redan läst!

Och den här gången upptäckte jag det

redan efter bara några sidor

Till skillnad från de förra gångerna -

när polletten trillade ner först i slutet på boken.


Detta kan läggas till på listan:

I-landsproblem!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se