Direktlänk till inlägg 2 juli 2009

MENS, MYGG OCH MÖJLIGT MÖBLEMANG!

Av Synöve alias Syltan - 2 juli 2009 22:28


Jag fick inte sparken ...


Otur

eller

tur ...


svårt att säga!


Syrran säger att jag kommer bli kvar

på min plats till pension!


Taskigt sagt, va!


Hälsorapport:

Ni som har följt denna blogg ett tag

vet att jag har både varit på mammografi

och magnetröntgen av fötterna.

Alla fyra har blivit friskförklarade!


Nu får jag se till att jag inte blir på smällen bara ...

Spiral utplockad igår

efter bara ett års användande.

Jag höll på att förblöda varje månad!

Det har bara varit att stänga in sig på toaletten i två dagar.

Ingen vits att gå därifrån.

Och så kan man ju inte ha det.

Inte ens en sån  luttrad kvinna som jag , i mina bästa år,

står ut med sådan gegg!

Men vi har kommit fram till att det inte är något större problem just nu

som småbarnsförälder

om ni hajar ...

att bli på smällen, för er som inte hajar ...

 

De varnar för mygginvasion i helgen!

Det vill vi inte vara med om.

Synd att behöva sjukskriva sig nu, när det bara är en vecka kvar till

semestern...

Jag är alltså allergisk och överkänslig för myggbett.

Jättemacho, jag vet ...


Nä, nu är det bed-time

Sååå underbart att gå och lägga sig i ett rum där det är

30 grader plus!

Men jag törs inte sova ute

pga av alla

myggen

förstås!

 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

27 juli 2009 13:31

Är det spiralerna du fotat? Ser de ut så, som trossar. Snyggt!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

28 juli 2009 18:03

jaha du, det kanske det är ... med säg inte det till någon ;-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se