Direktlänk till inlägg 3 juli 2009

RABARBERPARFAIT

Av Synöve alias Syltan - 3 juli 2009 19:08


Bara så att ni vet

vad jag pysslar med

en kväll som den här:

Rabarberparfait!


Om gästerna svimmar av hänföring

så lägger jag ut receptet.

Om de svimmar av avföring

så lägger jag benen på ryggen

och flyr landet ...


Återkommer söndag

eller inte ...

 
ANNONS
 
kardemomme

kardemomme

3 juli 2009 21:56

Hei Syltan :))Jeg må alltid smile av sarkasmene dine! Håper det går bra med rabarbradesserten din! hadde vært synd om du ikke kom tilbake til oss i bloggbyen!
Jeg er helt sikker på at du lager verdens beste parfait ;) Her har rabarbraen gått i blomst så jeg måtte ut og kjøpe en bunt før i kveld. Skal lage rabarbrakrem på søndag og måtte sikre meg noen stilker før det blir utsolgt igjen. Her blir det væromslag nå og det føles faktisk herlig å kunne puste i kjøligere vær. Detr har vært STEKHETT her noen uker PUH!!! Ha en morsom kveld med venner og god mat :))

http://husetvedbekken

 
teolinda

teolinda

4 juli 2009 07:43

- 53 grader celcius är medeltemperaturen på Mars...

Tilltalande för din del...?

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan svarar

5 juli 2009 13:58

Rabarberparfaiten blev jättegod!
Så vid tillfälle lägger jag ut receptet.
Jag fick också köpa rabarber, annars brukar vi få från svärföräldrarna... det gäller att planera, liksom ...
-53 är ganska tilltalande, faktiskt.
Idag är det ju betydligt svalare - tack och lov ... Jo, man får säga så! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se