Direktlänk till inlägg 12 juli 2009

SYLTAN SEMESTRAR SYNDIGT SKÖNT!

Av Synöve alias Syltan - 12 juli 2009 19:00


Nu ska jag måla tavlor

i Stockholms innerskärdgård

kanske bada (hm hm) i havet

umgås med mina barn

och min man

fota lite blommor

promenara

äta gott

läsa i hängmattan


Njuta!

 Vi hörs när vi råkas med andra ord!


 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

12 juli 2009 19:24

Det låter det...*avundsjuk eftersom jag ska jobba i morron*

Hoppas du får det kjempefint, och att du hinner blogga lite emellanåt;-)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

12 juli 2009 20:52

Må så förbannat gott som du bara kan!

http://mofs.bloggagratis.se

 
jennifer

jennifer

16 juli 2009 00:42

hej, råkade få upp dig i någon diskussion om rörstrand när jag sökte på internet.
Tänkte höra om du visste vad en rörstrand, Bimbo-del kostar ungefär?
jag har några till salu, skulle vilja veta vad de är värda. Du kanske vet :)
skulle vara snällt om du svarade till; Jenniferolsson_89@hotmail.com

mvh j

http://-

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se