Direktlänk till inlägg 21 juli 2009

SYLTAN SMIDER HEMSIDA

Av Synöve alias Syltan - 21 juli 2009 11:08


Det är tur att svärfar har mobilt bredband!

Annars hade du inte kunnat läsa detta nu,

för det hade aldrig blivit skrivet!

Sitter här i kammaren

väggklockan tickar

och slår varje helochhalvtimme

lite musik i bakgrunden

och ALLA andra har flytt fältet!

Snacka om semester!

Saknas bara en liten liten

chokladbit ...

sen skulle man kunna säga: det kan inte bli bättre!

Jo ännu bättre; om några timmar ska jag få gå på loppis!

"Tulavippan" som väl är Dalarnas största loppis (tror jag).

En gång var vi där typ fem timmar ... Puh, då var vi trötta!

Men glada!

 

Nu har de andra åkt till Clas Ohlsson och Leksandsknäckebrödsfabrik.

Jag fick inte plats i bilen, tralalaaa!

Min man är så förstående för att bloggnerven började dallra okontrollerat!

Men egentligen hade jag tänkt att börja knåpa med min hemsida!

ÄNTLIGEN har jag hittat (nja fått tips) om ett ställe där man kan fixa sin egen sida. Där tänker jag lägga ut alla mina bilder (som är värda att visas iaf)

och mina tavlor. Länkningen får vänta lite, nu när den är under uppbyggnad.

Men sedan - då är det bara för er att kolla in läget på den!

Och kanske köpa en tavla eller två ... Eller inte, vad vet jag vad ni har för smak. Det är inte säkert att den är lika bra som min!

 

Avslutningsvis vill jag bara visa er en underbar annons som jag hittade i lokalbladet här i Gagnef.

Eftersom jag innerst inne är ett betongbarn, så blir jag ju så barnsligt förtjust i dylika annonser. Så det är bara av ren kärlek som jag visar er den, tro inget annat! Det kanske finns några andra betongbarn som läser min blogg och som kanske inte har sett något liknande förut och speciellt för just er kommer den!

Så håll i hatten:

Synd att vi har åkt hem då ...


 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

21 juli 2009 13:14

Jag blir gärna testpilot på din hemsida! låter som en trevlig bisyssla i regnet;) Åker själv upp till Dalarna snart, kanske vi ses på vägen!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

23 juli 2009 05:56

Men Syltan, att du missar detta viktiga evenemang! Ledsamt på någotvis. Nyfis är jag på din nya hemsida faktiskt. Den som lever får se...

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

24 juli 2009 21:45

Ann-Louise: vad har ni för bil? Så att jag kan vinka, menar jag! :-)
Och du får gärna bli testpilot och komma med "bu" och "bä" ...
Det gäller dig med, Mofs. Om du vill, alltså.
Men känner jag dig rätt så kommer du väl bara med "bäää"!! ;-O
Älgspillningsinventeringen får väl bli nästa år, nu när man vet att de har dylika evenemang här i krokarna... Undrar om de har provsmakning?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se