Direktlänk till inlägg 24 juli 2009

SYLTAN SMITER TILL SOLA I KARLSTAD!

Av Synöve alias Syltan - 24 juli 2009 21:46


 

Jag vill vara kvar här i Gagnef!

Nästa år ska jag banne mig se till att vi är här i två veckor åtminstone!

Jag kan inte smälta att det är ett år till nästa gång!

Eller "bara" elva månader ... öhhh ...


Men nu ska vi vidare mot släktträff i Karlstad.

Och enligt reklamen för den staden, så skiner solen där!

Nu har den hela helgen på sig att bevisa det!


Ska bara packa ihop det sista imorgon bitti.

Och dammsuga.

Sen bär det iväg!

 

Hoppas det blir lite loppis-stopp på vägen!

Visserligen är våra loppispengar slut, men det går väl att använda

hushållskassan istället, eller hur.

Vi åkte förbi ett tjog med loppisskyltar i förrgår på vår väg till Orsa björnpark.

Men det var liksom inte läge att stanna ...

Jobbig upplevelse, för oss båda loppisfreak.


Jag ska visa bilder på våra fina saker vi köpte på "Tulavippan" häromdagen.

Men det får bli nästa vecka.

Nu ska jag diska en enorm disk, med hjälp av min man.

Nej, han ska inte vara diskborsten heller! Men det går fortare om vi är två, för detta kök har inte samma trevliga standard som hemma, om ni fattar...

 
ANNONS
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

26 juli 2009 08:28

Bullshit. Jag tillbringade en hel sommar i Karlstad men inte faen sken sola hela tiden...
Det var ursprungligen en kvinna som kallades för "sola i Karlstad" om man ska vara saklig
Ha det gottigt, det finns ju paraply

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

26 juli 2009 21:44

Jo du Mofs ... nog var det bullshit!
Men i morrn bitti så åker vi mot Byhåla igen och lämnar Karlstad bakom oss! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se