Direktlänk till inlägg 28 juli 2009

SYLTANS HOME SWEAT HOME-SIDA!

Av Synöve alias Syltan - 28 juli 2009 18:05

Så är det;

hemma bäst - ingen protest!


Nu har jag "bara" fem veckor kvar på semestern!

*kliar mig i skallen och undrar vad jag ska göra*

 

Resten av denna vecka blir flytthjälp åt syrran.

Eventuellt kröner vi flytten med att åka in till staden och titta på

Pride-tåget på lördag.

På torsdag blir det även avskedsmiddag för min stora son, som ska rycka in i lumpen den tredje augusti.

Jag tänkte bjuda på ärtsoppa!


Resten av semestern ska vi väl röja i huset bland alla saker och så ska jag fortsätta att måla tavlor och pyssla med min hemsida.

Leta efter nytt jobb.

Ja, förutom inskolning på dagis för tvillingarna den elfte augusti.


Som ni märker blev det helt plötsligt fullt upp de resterande fem veckorna ...


Jag förmodar att tiden inte kommer att räcka till ...

Undrar om jag ska söka om ytterligare fem veckor!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se