Direktlänk till inlägg 30 juli 2009

SYLTANS SOMMARHÄLSNING!

Av Synöve alias Syltan - 30 juli 2009 21:28Hej!


 
ANNONS
 
teolinda

teolinda

31 juli 2009 08:14

Nej...men...tjänare...!

Gullspöke...

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

31 juli 2009 21:03

Ja, det är tur det är små gulliga bilder på den där kaftanen, annars skulle man kanske tro att vi huserade kkk-anhängare, gubevars!

 
Ann-Louise

Ann-Louise

2 augusti 2009 10:04

Är det så du ser ut? Som ett litet ku-klux-klan-spöke...Spännande!

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

3 augusti 2009 19:57

Men Ann-Louise! Jag är faktiskt fullvuxen!
KKK-anhängaren på bilden är min yngste son, han som inte har åkt in i lumpen ännu ...
And probably never will!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se