Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

SYLTANS SUPERMOBBADE SKVALLERBLOGG!

Av Synöve alias Syltan - 10 augusti 2009 13:29


Jag känner att jag har mobbat min blogg lite på sista tiden!

(Vänd baksidan till, så att säga ... se bild ovan)

Det här blir bara tredje inlägget denna månad och det har redan gått 10 dagar!

HUA!

Så jag tänkte att jag gör ett sånt därna idiot-inlägg:

Mycket text - lite sagt!


Jag har gått med i facebook!

Jag har kommit ganska långt med min hemsida!

Jag har virat in skallen i gladpack!

Tvillingarna börjar inskolning på dagis imorgon kl 9.30

Jag håller på att göra inbjudningar för årets Konstrunda.

Min man och jag har fixat och städat i vår källare, vilket vi alltså hade planerat att göra under vår ledighet!

Vi har t.o.m hunnit baka en hastkaka med röda vinbär!

Vi har plockat röda vinbär!

Vi har besökt Gammelfarmor!


Nu kanske någon undrar varför jag har virat in skallen i gladpack ...

Jo, det ska jag genast förklara:

jag har kladdat in hela skallen med olivolja!


Ja, det var väl allt för nu.

Och nej, vi har inte hunnit med att prova om kondomerna passar!

Vad fan trodde ni??!

Och ser man på - det blev kanske mera av:

Lite text - mycket sagt!

(kanske inte så himla intressanta saker, men jag skriver väl vad jag vill, det är fortfarande min blogg, även om den är mobbad!)

 
ANNONS
 
Ann-Louise

Ann-Louise

10 augusti 2009 19:47

Har du dagisbarn...? Eh, du verkar så...så medelålders (har just gått med i Facebook). Nä, jag skojar bara. Du är bergis i 20-årsåldern, lammkött, ha ha.

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

10 augusti 2009 20:39

Haha! Jag har både dagisbarn, lumpenbarn OCH har gått med i Facebook OCH fyller 45 till hösten! But still "lammkött"! ;-o

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se