Direktlänk till inlägg 11 augusti 2009

SYLTANS SKRYTINLÄGG!

Av Synöve alias Syltan - 11 augusti 2009 22:14


Jajamensan, idag har jag varit en riktigt bullmorsa!

Första gången på ett sekel  - minst!


Själva inskolningen på dagis idag var avklarad på en timme och

allt gick superfint. Och det var ju inte så märkligt, med tanke på att de enda som var där var våra tvillingar och ett barn till!

De andra barnen var ute och lekte  dadahink&spade!

Sen skulle vi göra en liten utflykt.

Till Sigtuna.

På årets regnigaste dag, typ!

Vi hann vara ca 15 min i Sigtuna, sen öppnade himlen sig och blixtrarna ven i luften. Vi hade bara hunnit köpa lite grönsaker och frukt på torget och posta några kuvert. Sen sökte vi febrilt efter nåt fik där vi fyra kunde få plats.

Men ni som har varit i Sigtuna vet ju att den stan inhyser endast pytte pytte fik från medeltiden och de andra turisterna hade hunnit före oss för att ta skydd.

Så vi åkte hem!

Men där tog det fart, minsann!

Vi bakade tre plåtar bullar och till och med barnen fick vara med och kavla och knåda. De tyckte visserligen att det var lite läskigt att knåda degen, men jag försökte visa dem att det var ju precis som att knåda mammas mage ...

(Få se om jag vaknar upp imorgon bitti när de små liven stoppar russin i min navel!)

Medan degen jäste (alltså bulldegen!) så spritade jag ett gäng bondbönor.

Sen gjorde jag en s.k sommarsoppa med just bondbönorna och morötter.

Och till råga på allt så gjorde jag en liten fruktsallad!


Ja, det var väl allt som jag tänkte skryta om idag.

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

12 augusti 2009 00:02

Idag har jag bara läst...

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Ingen bild

Syltan

12 augusti 2009 12:37

Åh, vad jag saknar att bara få läsa en HEL dag!!! :-/ Lyllos dig, Kerstin!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se