Direktlänk till inlägg 19 augusti 2009

KÄRA BLOGGEN!

Av Synöve alias Syltan - 19 augusti 2009 08:23Kära bloggen!

Idag har jag lämnat ifrån mig mina barn.

Till förskolepersonalen.

Den ena grät, den andra accepterade situationen.

Jag grät inombords ...

Tänk om de inte får tröst ordentligt!

Tänk om personalen inte ser mitt barn, just när han behöver henne som mest!

Tänk om de andra små barnen, som inte vet bättre, är jättejättedumma mot mina två små!

Tänk om de får gå för länge med äckliga bajsblöjor!

Tänk om de sätter något i halsen och ingen uppmärksammar det!

Tänk om de inte får i sig ordentligt med mat!

Tänk om de trivs bättre där - än hemma!


Kära bloggen!

För drygt två veckor sedan lämnade jag ifrån mig min äldsta.

Till Försvarsmakten!

Sonen accepterade situationen - med glädje!

Jag grät inombords ...

Tänk om han råkar ut för jättejättedumma befäl!

Tänk om de andra kamraterna, som vet bättre, är jättejättedumma mot honom!

Tänk om han får stora, variga skoskav!

Tänk om han inte får i sig tillräckligt med näringsrik och god mat!

Tänk om han måste marschera så länge att han får göra ifrån sig i byxorna!

Tänk om han skadar sig eller någon skjuter på honom av misstag!

Tänk om han trivs bättre där - än hemma!


Kära bloggen!

För att klara denna vardag, fyllt med "tänk om",

så fyller jag den med måleri.

Jag fyller vita blad med färg.

Jag fyller i med penseldragen.

Jag fyller själen med något njutningsfullt.

Men jag håller mig undan fylleri!

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

19 augusti 2009 09:20

Ett äkta mamma-tänk-om-inlägg; såå fint...

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Ingen bild

Syltan

21 augusti 2009 20:36

Ja, visst är man hopplös ...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se