Direktlänk till inlägg 31 augusti 2009

SYLTAN, SJUKA BARN & SOVDAGS!

Av Synöve alias Syltan - 31 augusti 2009 21:18Ja, det här skulle vara min första dag på jobbet, efter sju veckors ledighet ...

Men vad händer?

Jo, jag måste vara hemma med sjuka barn!

Chefen blev säkert skit-impad ...

Jo, jag blir hemma i morgon också.

Och till råga på allt så börjar jag få ont i halsen ...


Idag har jag köpt torr-pastellkritor!

Dags att prova lite nya vingar, eller hur!

Jag hade ju utställning i helgen och det kom väl "sådär" med folk.

Jag sålde lite vykort på foton som jag tagit och det var ju skoj!

Särskilt motivet med liljekonvalj var populär, för de sålde jag slut på.


Nu vill jag inte vänta ett helt år tills jag får ställa ut igen,

så jag ska luska och leta och fråga och kolla och böna och be -

att jag får ställa ut någon annanstans.NU ska jag gå och lägga mig! Det är alldeles sant, fast klockan "bara" är knappa 21.30


Fridens liljor, gott folk!

 
ANNONS
 
teolinda

teolinda

1 september 2009 06:32

Kul! Med pastellkritor alltså ... eller...ja... att prova nåt nytt alltså.

http://teolinda.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syltan

1 september 2009 16:38

Ja, det var kul, jag har hunnit måla lite medan barnen sov middag idag. Men det blir väldigt skräpigt! Tur att jag satt ute ...
Minns nu att du oxå målar med pastellkritor, eller hur Teolinda. Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se