Direktlänk till inlägg 6 september 2009

SYLTAN SLÖAR EJ PÅ EN SÖNDAG

Av Synöve alias Syltan - 6 september 2009 09:26Varför inte skriva ett inlägg idag, nu när jag ändå har varit vaken i fyra (4)

timmar denna sköna söndagmorgon ...

Jo, ni läste rätt: fyra timmar redan och klockan är nu alltså halv10.

Det betyder att jag vaknade halv6.

Eller rättare sagt:

Jag blev VÄCKT av mina två små illbattingar till tvillingar!

Lillkisen satte på klockradion och jazzade loss till Erik Gadd minsann.

Lilltösen vaknade förstås.

(Nähä??!)

Det var bara att gå ner till köket och koka havregrynsgröt.

Sen var det bara tv:n på, sätta dem i soffan och lägga mig mittemellan och snarka in medan dem tittade på kvalitetsTV!

Barnens far då, kanske ni undrar.

Och det med rätta!

Alltför ofta får man höra hur vi mammor släpar oss upp medan barnens far ligger kvar i sängen och drönar, alltför "trötta" för att ens höra att barnen har vaknat.

Men icke i detta fallet!

Maken klev upp redan 04.40

Bara för att det är så skoj att åka 25 mil till en Saab-marknad och sälja diverse Saab-delar till andra glada Saab-entusiaster hela söndagen.

Förhoppningsvis kommer han hem med pengar och inte ännu mer Saab-delar än vad han hade med sig när han for!


Jag undrar när Ica öppnar, så att vi kan gå iväg och köpa lite mjölk ...


Häpp!

 
ANNONS
 
Kerstin

Kerstin

6 september 2009 11:32

Vad slags SAABar är det han gillar?

http://www.osloskanskan.blogspot.com

 
Ingen bild

Syltan

6 september 2009 12:52

Kerstin: ALLA slags Saabar!! Vi har fem st, varav två är nerplockade. Den ena av dem två är iaf en 92:a (dörren öppnas åt "fel" håll), sen en "prutt"-saab, även kallad Gurkan. Den har nyss kommit på benen efter nästan fyra år i karantän i garaget. Sen har vi en 99:a, gul och fin! Och vardagsbilen är en 9 5, alltså en modärn! Jag tror det ska stämma med alla siffror, jag är riktigt dålig på att komma ihåg när siffrorna är så lika... om ni hajar... Jag funderar på att spela in när Gurkans motor "spinner som en katt" och lägga ut det på bloggen!
Ljuuuv musik! (Vi skiter i vad grannarna tycker, eller hur!)

 
Ann-Louise

Ann-Louise

7 september 2009 18:29

Jag tycker du har haft roligare (jämfört med din man). Hoppas han drog in redigt med stålar för att kompensera din söndagsmorgon:)

http://40taggaren.bloggagratis.se

 
teolinda

teolinda

9 september 2009 07:28

Nåå...blev det ännu fler Saabdelar...?

Ärvde en 96:a efter min gamle far, den är borta nu...men finns i mina tankar ibland.

http://teolinda.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se