Direktlänk till inlägg 12 september 2009

SYLTAN SVIKER

Av Synöve alias Syltan - 12 september 2009 19:23

Jag har varit utan bröst...  nej jag menar röst i flera dagar!

Så hoppas ni kan höra vad jag skriver, för högre än så här blir det inte.

På jobbet i fredags så fick jag pyssla med annat än att prata med människor i telefonen.

Men det är jobbigt att ta hand om små barn, när man knappt kan prata.


Jag skulle ha åkt till Gagnef (Dalarna) i dag, med svärfar, svärfarbror och svärfarmor.

Men det var tyvärr bara att hoppa över.

Svärfarmor och jag skulle besöka den vackra handelsträdgården i Bäsna

och sen shoppat loss på Dalarnas största loppis; Tulavippan!

Gubbarna skulle gå på Clas Ohlsons årsstämma och lyssna på tråkiga rapporter och äta smörgås.

Fast jag förmodar att de åkte utan mig.


Men imorgon blir det i alla fall någon/några loppisar här i trakterna av Byhåla.

Måste hitta en plånbok med måtten 10 x 13 cm, till pappa.

Han fyller år på måndag - hela 85 (åttiofem) år fyller han!

Fast det kan man inte tro, utan man skulle väl gissa på ca 10 år yngre.

Tyvärr, som det verkar, så kommer inte jag att ärva hans hud ...

Det blir nog mer av morsans rynkor ...


Årets mest onödiga TV-program: Kändisdjungeln! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se