Direktlänk till inlägg 25 september 2009

SYLTANS HYPOKONDRISKA SMET!

Av Synöve alias Syltan - 25 september 2009 09:12

ormbunke  

MEN HALLÅ DÄR, ALLA GLADA OCH TROGNA LÄSARE!


Vad håller er uppe?

Väntar ni förtvivlat på några ord från mig?

Är det värt det?


Jaha, ok,vad trevligt!!


Men tji schysst inlägg!

Inläggen jag har i skorna är mer upplyftande än detta, ska ni veta!


Ni kanske undrar om det inte har hänt något i stackarens liv.

Och det har det ju, förstås.

Men inspirationen att knappa ner det på datorn har inte infunnit sig.

Det har varit mer  "men vem fan bryr sig och jag orkar fan inte iallafall" ...


Jag har ingen must kvar i kroppen och knoppen.

Jag lider av olidlig trötthet, på gränsen till abnorm tröttet, på gränsen till levande död, med tuuunga ögonlock.

Jag lider även av irritation, nedstämdhet, oro, huvudvärk, myrkrypningar, obalans och ont i fötterna.

Lägg till lite bortdomningar i händer/fötter, svaghet i händerna, extrem håravfall och koncentrationssvårigheter.

Vad får man då?


a) olycklig kärlek     b) olycklig barndom   c) abstinens av div.droger    d) 45-årskris   e) Vitamin B12-brist


Just precis, B12-brist!

Nyligen upptäckt, antagligen flera år gammal.

Förhoppningsvis svaret på många konstiga symptom som man släpat på.


Och jag som har tänkt att påbörja ett skrivprojekt nu under hösten...

Undrar om det finns kraft till det?

Hoppas, för hjärnan poppar för fullt med bokstäver!


Så, är ni nöjda nu, när jag har skrivit lite till er?!

Det blev inte roligare än så här... sorry!


Jag kan i och för sig avsluta med en vits, men det känns lite krystat kanske ...


Trevlig helg och så undrar jag var Mofs har tagit vägen?? Någon som vill berätta för mig?


Jo, jag glömde säga att jag även lider av minnesförlust ...
 
ANNONS
 
Ingen bild

Annci

25 september 2009 14:20

Hejsan !

Tack för ditt inlägg i min blogg... det var dock inte meningen att den skulle vara synlig - än (hade missat att spärra den). Det är så många i min närhet som har åsikter om operationen, så de vet inget om att jag ska göra en ännu. Så jag har faktiskt låst den nu. Men är du nyfiken så kika igen om en månad ungefär. Då har jag nog öppnat den.

Å tack för komplimangen om bilden. Kan bara hålla med, älskar den bilden :-)

Ha det gott!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se