Direktlänk till inlägg 25 oktober 2009

SYLTANS SÖNDAGSPARTAJ

Av Synöve alias Syltan - 25 oktober 2009 08:57

vovve  


Jag var på 50-årsfest igår.

Idag har jag ögoninflammation i vänster öga.

Är det ett samband eller en ren slump?


Det är söndag morgon och jag har varit vaken bra över tre timmar redan!

Gissa om jag har småbarn!

Som inte bryr sig ett dyft över att morsan var på 50-årsfest igår.

Eller har ett igenkletat öga i fejset.


Idag ska jag träffa en kompis.

Vi kanske ska gå i skogen.

Men jag hörde igår att svampsäsongen nog är över.

Vad fan ska vi göra i skogen då, kan jag undra?

Bli blöt i rumpan, snubbla i alla lövhögar, få vattendroppar från alla grenar rakt ner i nacken,

trampa i diverse bajs och äckliga, kletiga gamla svampar, få revor i ansiktet av grenar och kvistar, gå vilse och framför allt;  gå hungriga och törstiga, för närmaste café ligger lååångt därifrån!

Jag kanske ska föreslå en eftermiddagsbio istället ...Med efterföljande besök på "Vetekatten" - stans bästa fik!

(Stan som i Stockholm alltså. Vad stans bästa fik i  Göteborg, Uppsala eller Umeå heter, har jag ingen aning).


Kan man köra bil med bara ett öga, tro?

Jag menar, jag kommer köra bil med mina armar, händer och fötter och framför allt - insidan av skallen.

Jag är ju ingen akrobat heller!  Men som minnesgoda läsare kanske minns, så har jag en liten läcker ögoninflammation i vänster öga.


Trevlig söndag då!


gråda, blommor på sten  

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se