Direktlänk till inlägg 28 september 2011

SYLTAN SNUBBLAR IN ...

Av Synöve alias Syltan - 28 september 2011 17:49

Titta vad jag hittade på internet ... min egen blogg!!

 

Kanske dax att ta upp den röda tråden igen, den har blivit djävligt blek.

Om 1 månad så är det 2 år sedan som jag lade ner bloggen.

 

Nu när jag hittade den igen av en slump så började jag läsa och läsa och läsa alla gamla inlägg. Snacka om gamla minnen som dyker upp! Mycket bättre än  den lilla dagbok/almanacka som jag har haft och plitat ner lite stödord med liten oläslig stil.

 

Jaha - vad ska jag skriva om då????

Ingen djävla aning ...

 

Jag kan skriva om att jag sumpa en extra inkomst på 9000 spänn idag.

Känns ju sådär ...

Jag kan skriva om att jag fick ett fadderbarn i måndags.

Aleksanders 10 år, bor i Lettland.

Känns jättebra!

Jag kan skriva om att jag fortfarande sitter på detta djävla mög-jobb och jobbar mellan 9-15:30 varje vardag.

Känns ok ....

Och jag kan skriva om att jag fortfarande är gift med samma man och att mina tvillingar har blivit 2 år äldre, alltså snart 4 (i december).

Känns underbart!

 

Och jag kan framför allt skriva om att det är inte säkert jag skriver nåt mer här på bloggen. Vet inte om jag är tillräckligt motiverad att hålla igång en blogg som knappast kommer innehålla något om "dagens outfit", "dagens måltid" eller "dagens självporträtt". Inte kommer den innehålla några skarpa politiska analyser, upprörda ord om självmordsbombare eller tips om hur du kan pynta ditt hem tills den bågnar och rasar i ett jordskred nerför Storgatan. Den kommer i varje fall inte handla om shopping, skor, smink, bantning, heminredning och kärleksmums.

 

Känns som jag har fått in en fin och vänlig ton redan nu.

Vad säger ni? Hakar ni på? Kommer ni vara trogna läsare?

 

Och jag kommer inte avsluta dagens blogg med "puss och kram" utan mer ett stillsamt "skit på dig!" ;-O

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se