Direktlänk till inlägg 29 september 2011

SYLTAN SAKNAR SINNRIK SHOP

Av Synöve alias Syltan - 29 september 2011 10:31

Angående gårdagens inlägg om att jag sumpade 9000 spänn ...

Jag har nu räddat 2 foton och skickat tillbaka dem och hoppas nu på att köparen köper dem! Då kan jag inkassera 6000 spänn! Vore nice!

Den 3:dje bilden var tydligen för suddig och jag har nu frågat mina polare på fb ifall någon kan hjälpa mig att göra den bilden skarp med hjälp av photoshop.

Det känns som om jag kryper till korset, för jag gillar ju egentligen inte ps ...

Även om jag förstår att det är roligt att leka med sina fotografier och göra dem bättre osv.  Men många bilder blir sönder-shoppade istället och det är tråkigt.

Då är det bättre att lära sig att ställa in kameran rätt.

Snobb?   Jag?    Jajamensan!   


Och snart är det dax att bestämma sig  för vilka bilder jag ska skicka in till

Metro Photo Challenge.  Tolv bilder ska väljas ut i fyra olika kategorier.

Svårt!!!

Förra året fick jag med en bild till finalen! Det var 90 finalisbilder och över 18.000 inskickade bidrag.  Lite mallig blev jag allt!   


Pax vobiscum, folkens! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se