Direktlänk till inlägg 3 oktober 2011

MIDDAGSTIPS OCH BOKTIPS

Av Synöve alias Syltan - 3 oktober 2011 11:05

Känns som om det kommer bli en lååång vecka denna veckan ...


Man kanske ska laga sig en gryta med "Norges nationalrätt" - Fårikål!

http://larsspiserdrikkerogsynser.blogspot.com/2011/09/farikal.html


Det är HIMLANS gott!     Slabbigt - men gott!


Håller på att läsa "Boktjuven" av Markus Zusak.

Krävdes ca 150 sidor innan jag tyckte boken var ok, men jag har tappert kämpat på. Nu börjar den bli spännande, sidan 260.

Handlar om 2:a världskriget, en liten flicka och en undangömd jude.

Den har tydligen blivit höjd till skyarna av rescensenterna, så det gäller att den tar sig, annars ska jag lägga in ett klagomål. (Till vart kan man undra)


Vi hittade en liten samling gamla läskburkar av plåt igår på vinden till mannens föräldrarhem. Inte så gamla att de inte har streckkod, men ändå så gamla att de är gjorda av plåt och har den gamla typen av öppning. (Ni vet, när man rev bort plåtbiten och alt. kastade den eller la den i burken innan man drack ...)

Vi ska spara en del (förstås!) och resten ska vi försöka kränga.

Tog några schyssta bilder, lägger in dem vid tillfälle.


Gravt uttråkad nu ...

   
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Synöve alias Syltan - 1 mars 2012 14:32

  JAG HAR STARTAT EN NY BLOGG!   GÅ IN PÅ FÖLJANDE LÄNK ISTÄLLET, DET ÄR DET VÄRT - JAG LOVAR!   http://allaroundphotosbydufva.blogg.se     DEN SKA HANDLA MYCKER MER OM MITT FOTOGRAFERANDE OCH VISA NYA BILDER MER KONTINUERLIGT. BLAN...

Av Synöve alias Syltan - 30 november 2011 13:25

  Nä nu måste jag skriva av mig lite!! Varje år har en del av Dalarna en fototävling till Miljöalmanackan som delas ut gratis till alla hushåll i det området. Det är andra året jag skickar in 12 bilder (maxantal) och i år var temat "färgsprakan...

Av Synöve alias Syltan - 2 november 2011 10:52

Den bästa platsen att skryta på - sin egen blogg!   Två av mina bilder (tema höst) har blivit publicerade i Lokaltidningen Mitt i. En bild (tema skyltar) har blivit publicerad i tidningen Transportarbetaren. Två bilder kommer att finnas med i...

Av Synöve alias Syltan - 15 oktober 2011 17:41

Igår kväll vid 18-19 tiden så for jag iväg med bilen ut på landet (spenaten, tjottahejti, far far away, ja ni hajar). Tänkte jag skulle fota både vacker solnedgång och lite fullmåne (måne på dekis, den var full i onsdags). Gick väl ganska bra, fa...

Av Synöve alias Syltan - 13 oktober 2011 09:59

Idag har min röst lagt av, så jag behöver inte svara i telefon på jobbet. Vilket är mitt jobb annars, alltså. Idag får jag besvara mailen istället. Kan inte säga att de strömmar in just nu ... Så tråååkigt då!      Igår tittade vi hela fami...

Presentation


SYLTANS EGEN BLOGG HAR ÅTERUPPSTÅTT!

Fråga mig

0 besvarade frågor

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Mellan Bergen & Savolaks med Blogkeen
Följ Mellan Bergen & Savolaks med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se